Хроника

дома Хроника

Ѕид на Срамот

ОДЛУКА НА СОВЕТ ЗА ЕТИКА: Се обвинува порталот Прес Центар дека...

Се е сјајно во државата, небаре ништо не се случува, како да само Прес Центар да боди во очи на овој „Совет за етика“. Вред...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Девојки против малолетнички.Ширеле “лепи“ фотки.

Полицијата до обвинителството поднесе кривични пријави за злоупотреба на лични податоци против 4 малолетнички на возраст од 10 до 14 години. Тие, според МВР, во...
866фановиLIKE