Македонија

дома Македонија

Нема мислења за прикажување

Ѕид на Срамот

ПРЕС ЦЕНТАР СКАНДАЛ: „Парти сервис Лео“ фирмата која затру петмина вработени...

Фирмата која во ноември 2018 отру петмина вработени (барем таа бројка ја знаеме) кетеринг сервисот „Парти сервис - Лео“ и за која Државниот санитарен...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Македонец, во Швајцарски пошти крадел накит и мобилни

Македонски државјанин бил осуден на условна затворска казна оти крадел накит и мобилни телефон од пакети во поштата во Фрауенфелд, Швајцарија каде што бил...
801фановиLIKE

СО ЕДЕН КЛИК ГЛЕДАЈ BalkanMusicTV