Свет

дома Свет страница 2

Ѕид на Срамот

ПРЕС ЦЕНТАР СКАНДАЛ: „Парти сервис Лео“ фирмата која затру петмина вработени...

Фирмата која во ноември 2018 отру петмина вработени (барем таа бројка ја знаеме) кетеринг сервисот „Парти сервис - Лео“ и за која Државниот санитарен...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

На Заев му се спремал судски атентат, предвидува гатачот судија Панчевски

Судијата и екс претседател на Скопскиот кривичен суд , одскоро и гатач Владимир Панчевски со невообичаено предвидување во кое како цел е претставен првиот...
801фановиLIKE

СО ЕДЕН КЛИК ГЛЕДАЈ BalkanMusicTV