На 23.12.2018 год во 01.50 часот пријавено е дека на ул.Венјамин Манчуковски во Скопје, во угостителски објект Н.Б. го нарушил јавниот ред и мир со кршење на чаши и други предмети и агресивно се однесувал кон вработените затоа што не му било дозволено да остане во објектот по завршувањето на работното време. Против Н.Б. ќе биде поднесен соодветен поднесок.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here