Трамп не знае да затвори чадор, додека Колинда мокра бакнуваше цел фудбалски тим.

Ова се најголемите гафови на политичарите во 2018.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here