Вакви вакцини има во здравствените домови во Охрид, Струга, Вевчани, Крушево, Велес, Демир Хисар, Крива Паланка и Скопје.

Спротиво на ова од министретсвото за здавство уедуваат дека Сите дози од МРП вакцината се со добар и проверен квалитет од реномираниот европски производител „Глаксо Смит Клајн“ од Белгија. МРП вакцината е безбедна и произведена во Европската унија. Има два сертификати, за квалитет од производителот и од контролна лабораторија.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде