Дупка во Нови Сад за малку ќе проголташе автомобил.

Возилото ќе доживееше катастрофа поради пукната водоводна цевка, пренесоа медиумите од соседството.

За среќа брзата интервенција на работниците придонела да се извади возилото без оштетување.Според официјалните информации на надлежните служби, работниците кажале дека како последица на миењето на тлото и асфалтот се создала дупка, а при пропаѓањето на возилото никој не е повреден.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде