Во  Штип на трибината на СДСМ, беше присутен и пратеникот Амди Бајрам. И во негов познат стил, само што седна на столчето и заспа, ја преспа целата дебата од 120 минути.
Силниот аплауз упатен кон премиерот Заев го стресе Амди и тој ги ококори очите.
-Да бе, јас сум пратеник, и дека сум таму.А,во парламентот јас најубаво спијам, рече Амди. Амди имаше забелешка дека дебатата не траела подолго, бидејќи  два часа дремењее недоволно.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде