Актерката Шарлиз Терон ја отвори душата и проговори за трауматичното  детство.

Како што веќе е познатo,  нејзиниот татко бил зависник од алкохол, кој неговата мајка го убила во самоодбрана кога Шарлиз имала 16 години.

Страшно е секој ден да се будите како дете на зависник, не знаејќи што ќе се случи тој ден и апсолутно да бидете свесен на фактите дека тоа не зависи од вас туку од количината на алкохол која некој ќе испие“,  вели Терон притоа потенцирајќи зошто во минатото одбегнувала да зборува на оваа тема.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде