Никогош не знаете на што се може да налетате и што се може даа ве снајде доколку се однесувате непристојно во јавни објети па и било каде. Погледнете како продавачка истепа невоспитан муштерија во маркет:

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде