Фотографија снимена од дрон на француската полиција пред неколку минути покажува дека состојбата со пожарот во Богородичната црква во Париз е уште полоша одошто се чинеше однадвор.

Огнот буквално ја проголта црквата стара 850 години.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде