Се сеќавате на девојчето од Гостивар, кое наводно бегајќи од глутница кучиња се удави во Вардар.Вака Ирена Ристиќ актерка, активистка во борбата за човекови права, го започнува својот текст објавен на ФБ.Таа понатаму потсетува:

Сетете се и дека немаше сведоци, ни бутур!

Сетете се на обраќањето на Таравари.Човекот молеше  за воздржаност и трпени да не се истрчува со заклучоци пред да заврши истрагата.

Сето смрдеше  од почеток.

Се работи за ЧЕДОМОРСТВО!-тврди Ристиќ

Таткото си ја утепал ќерката зашто имала едно либе, а била ветена на друг во Турција.Земал ја утепал, па земал ја фрлил во Вардар.

Татко!

Он и уште еден се веќе во затвор.

Ирена ги искажува и дилемите

Зошто оваа вест не одекна така и толку јако како лажната?

Колку кучиња се утепани поради оваа брзопотезно раширена лага.

Со еден ЛАЈК си чекор пред сите за информации Прес Центар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here