Ѓорѓе Иванов, познат како Хорхе, одбива да потпише закони кои доаѓаат од парламентот и  го носат името Република Северна Македонија.

Штетата е огромна, но инаетџијата Иванов, тера ли тера по свое.А може човекот да е зафатен со ѕидаријата на двата стана па нема време.Но не, тој вели не сака да биде против уставот а кој положил  (за) клетва.Но таков Устав сега нема.Хорхе не прифаќа Република Северна Македонија.Не прифаќа, парите кои доаѓаат од Северна Македонија за неговите небулози, му го греат срцето.Сега името е име ама парите од Северна Македонија се пари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде