И вака немаме некоја доверба во политичарите, но со оглед дека самата кампања и карвани низ државата започнуваат на 1-ви Април можеме/те да претпоставите каква ли ќе биде кампањата, и тоа уште првиот ден. Река ќе ветува дека Голема Албанија ќе се случи, Силјановска дека ќе го врати името Република Македонија и ќе го „избрише“ Северна, Пендаровски – „Ние сме влезени во ЕУ и НАТО“ само Вие граѓани мои/наши не знаете. Ова е само еден наш мал коментар и претпоставка каква ли ќе биде „играта“ за убедување за глас повеќе. Ецидентно е дека нема да има победник во првиот круг бидејќи се тројца кандидати оној четвртиот не успеа капачиња од Кока – Кола да собере а не гласови од ромската популација, така да интересен ден и почеток на престојните претседателски избори за татко на нацијата и Врховен командант на Република Северна Македонија. Аирлија нека е!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде