Јелена Карлеуша дојде на снимањето на Ѕвездите на Гранд, со 10 минути задоцнување, а мерките за безбедност биле големи. Ниту еден автомобил не можел да влезе во делот на студиото на Гранд, а ЈК ја чекало обезбедувањето на Гранд, како без проблеми би влегла во студиото.

Карлеуша дошла во придружба на менаџерот Зоран Битрашевиќ и другарка и Јована Дакиќ. Пејачката на себе имала црно бел фустан, а за време на влегувањето во студиото, само протрчала. Јелена носела црни наочари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде