Сцена

дома Сцена

Ѕид на Срамот

Меѓународна истрага за педофилија на интернет – уапсени 338 лица ширум...

Американските правници задолжени за борба против педофилијата денес соопштија дека уапсени се 338 лица во 38 земји во рамки на истрага за интернет страници...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Бора Чорба демантира: Не сум тешко болен, подготвуваме турнеја

Српскиот рокер, Бора Чорба, реагираше на написите дека има рак, и кажа дека „Рибја Чорба“ подготвува голема турнеја, односно ниту еден настап не е...