Спорт

дома Спорт

Ѕид на Срамот

Директорот на Штипската ветеринарна со смешна „одбрана“. „Не сум се заканувал...

Директорот на ветеринарната станица Штип, Крсто Митев се оградува од тврдењата на aктивистката Милка Докузова дека ја пријавил во полиција по нејзината објава на „Фејсбук“ за...

НАЈНОВИ ВЕСТИ