Uncategorized

дома Uncategorized

Ѕид на Срамот

Директорот на Штипската ветеринарна со смешна „одбрана“. „Не сум се заканувал...

Директорот на ветеринарната станица Штип, Крсто Митев се оградува од тврдењата на aктивистката Милка Докузова дека ја пријавил во полиција по нејзината објава на „Фејсбук“ за...

НАЈНОВИ ВЕСТИ