Ѕид на Срамот

дома Ѕид на Срамот

Ѕид на Срамот

ФОТО: Објавени фотографиите од српскиот фото модел која беше брутално претепана...

Турскиот државјанин чиј идентитет не е соопштен брутално ја претепал својата девојка Тања Дукиќ. Тања Дукиќ која работи како фото модел во Истанбул, ѕверски била...

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Кој ја „креира“ политичката структура во Штип, претседателот Заев, секретарот Николовски...

По се изгледа Штип е единствениот град каде претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски многу - многу не се замараат...
811фановиLIKE