Во тргањето на целовитоста на информацијата “Пресцентар“ откри кукавичко јајце.Односно некој-а-и со единствена цел да се биде во фокусот, се заковаат како шајка во даска.Пишаа информација дека во Чешка извесна Кимова родила петорка.На информацијата стои датумот денешен на објавата.

Барајќи ја целовитоста на информацијата  кај неуморната електронска библиотека излезе и оваа информација, објавена лани во јануари од македонски медиуми.Истата оваа жена Кимова и тогаш родила петорка.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде