Во Бања Лука денеска можела да се види необична слика.

Коњ, кобила и ждребе залутале на градилиште, а граѓаните биле видно изненадени кога ги виделе дека шетаат.

Тие влегле и во дворот на гимназијата во Бања Лука, а потоа прошетале по улица, Возачите кои оделе на работа, билде внимателни и чекале коњите да поминат улица.

Во меѓувреме, се појавил и сопственикот на животните кој ги згрижил, медиумите пренесуваат дека станува збор за бизнисменот Никола Вукелиќ.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде