Нова тура поскапување на цигарите во Македонија. Уште пред неколку дена во продажните мста поголемиот број брендови цигари како што се Вест, Родео и Бос се продаваат поскапо за околу 5 денари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува голем раст на ценит на овој тип производи. За неколку години се очекува кутија цигари да чини и до 300 денари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде