Поради “Задушница“, ден кога живите со одење на гробишта, и други адети искажуваат почит кон мртвите, во Штип се случија повеќе сообраќајќи.

Во истите главни учесници автомобилите, односно лицата кои управувале со истите, под околности кои се нарекуваат свртување внимание.

Некои од сообраќајќите беа поради користење мобилни, други поради разговор и свртување на внимание на возачот , и трети поради топлината.Се случи сообраќајка на мостот карши Црквите Св. Климент и Св. Петка, се случи околу 13.30 според очевидци.Им благодариме за фотографиите.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде