Новинарите , колегиумот, редакцијата на Канал(изација)5 ги повикаа новинарите во 1ТВ да признаат како тоа не им било сомнително што земале високи плати.

По автентичко отцртување на македонскиот карактер нема од ова небулоза на Канал 5.

Во Канал 5 повеќе не се застапници на тезата:На  комшијата да му умре козата, туку да умре комшијата.

Место да се борат и тие да имаат повисоки плати, тие љубоморни од очај што некој новинар, репортер, камерман, тонец реализатор, водител, шминкер, микроман, земал некој денар поеќе плата, удрија по нивните колеги.

Има спас, конфекциите за вакви случаеви итно да шијат,кошули кои се вразуваат отпозади.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде