Најверојатно за да го „убие“ слободното време што го има во неограничени количини криминалецот , бегалецот Груевски , како никогаш досега присутен на социјалните мрежи.

Коментира судски пресуди, дава интервјуа за странски медиуми, а од време на време ќе напише и некој мудар цитат.

Последно што напиша на Фејсбук бегалецот кој азил доби во Унгарија, е мудра мисла од  Артур Шопенхауер.

Над споделен текст за СДСМ и објекти кои владеачката партија не ги ставала во употреба, поради како што се наведува фрустрации, Никола Груевски пишува:

За да се признае туѓата вредност, треба да се има и сопствена.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде