Се е сјајно во државата, небаре ништо не се случува, како да само Прес Центар да боди во очи на овој „Совет за етика“.

Вред пишавте и самите дека според закон мораме да го објавиме вашата одлука, и еве ја објавуваме. Но почитувани колеги да и ЈАВНО Вам како „Совет за етика“ ве запрашаме, што уствари толку ЕКСПРЕСНО ни наоѓате замерка, т.е пропуст без втора страна, зошто толку експресно како за никој досега се „фативте“ токму за Прес Центар?

Ние дознавме и ЈАВНО ќе ОБЕЛОДЕНИМЕ по цена да донесете одлука и да го затворат порталот.

линк до „спорниот“ текст…  НОЌЕН ЖИВОТ СКОПЈЕ: Во центарот на Скопје една БАБА преку триста луѓе заебава.Бабе – ако не ти се допаѓа во центар ќе ти најдеме место во „Сју Рајдер“!

Каде е „СЛОБОДАТА НА ГОВОР, КАДЕ Е СПОМЕНАТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ, КАДЕ Е СПОМЕНАТ БИЛО КОЈ; САМИОТ ТЕКСТ Е СО НАСЛОВ РЕАКЦИЈА ОД 300 луѓе, сакате потписи од истите ќе ги добиете.

РЕАГИРАТЕ САМО ПОРАДИ ТОА ШТО НАВЕДЕНАТА БАБА ВО ТЕКСТОТ Е СУДИЈА ИЛИ ЕКС СУДИЈА? Затоа е ЕКПРЕСНА Вашата Одлука, и Ве ЈАВНО замолуваме да како што НАМ сте ни испратиле ОДЛУКА да ни испратите ПОСЛЕДНА ВАША ОДЛУКА кон било каков медиум за кого сте донеле ваква ЕКСПРЕСНА ОДЛУКА.

Убаво е да се работи експресно но не и Прес Центар да биде „загорче“ или почетен експериментален медиум за Ваши одлуки.

Со почит,

  • редакциски колегиум Прес Центар

И да за крај,  ако сте наши преставници Совет за тика во медиумите на Македонија, тогаш нема да Ви ја прифатиме оваа одлука, бидејќи ние сме Информативен портал во Република Северна Македонија…

1 коментар

  1. Почитувана редакцијо на ПРЕСС ние читателите сме со вас прес е непартиско и нее обоен ( се надевам од шарените ) ПРЕСС Е МАКДОНИЈА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ НЕКА УМРАТ ШПИУНИТЕ И ПРЕДАВНИЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде