Од денес започнуваме со еден нов проект Прес Центар Огласи.

На истава платформа и самиот наш линк ОГЛАСИ, добивате бесплатен оглас за побгру да го продадете Вашето возило, стан, куќа, миленичиња и сл.

Редакцискиот колегиум се одлучи на овој потег пред неколку дена, Техничарите на информативниот портал тоа го реализираа Ваше е само да огласувате и споделувате.

Аирлија продажба!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде