По неколкуте серии на убиства на деца од страна на родители, редно е веќе и јавно да се објавуваат ваквите ликови „родители“.

Ова е Убиецот на петмесечното бебе во Србија, 22-годишниот татко Ферди Јашари.

Тој во јавното обвинителство денеска зборувал дека тоа го направил поради криза за дрога.

Тој безмилосно го удирал бебето по телото.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде