Доделувањето на оскарите е настан на кој се слави и се оддава почит на најдоброто од филмската уметност, но исто така црвениот килим на овој настан е најголемата модна писта на која ѕвездите или блеснуваат или згаснуваат.

Секоја година има по најмалку една ѕвезда што се појавува во креација за која неизбежно се поставува прашањето: Што ли мислеше?!

Годинава имаше неколку такви моменти, а што е најлошо, не се ни обид да се направи нешто спектакуларно, па да има поделени мислења меѓу смело и просто лошо.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде