На гробиштата во селото Остра Стена близу Бродарево,  погребани се 24- годишниот Ален Кучевиќ и 22- годишната Медина Бејлек,.

Двајцата биле верени и требале да прават свадба, но наместо тоа загинаа во сообраќајка пред пет дена близу Франкфурт во Германија.

По договор на двете семејства, двајцата се погребани еден покрај друг.

-Беа верни и многу се сакаа, немаше друго туку моравме да одлчиме да ги погребаме еден до друг- рекол нивни роднина.

На последното испраќање на двајцата млади денес присуствувале членови од семејствоти и пријателите.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде