Каков спектакл приредуваат PR службите.Станавме сите учесници на реалити шоу.Денеска сме учесници во епизодата пари в куфер.Локација дома кај Орце, учесници, Орце, Боки13 и уште некои статисти.Продуцент и кино прикажувач Италија.

Протече материјалот, и пред тоа истиот не е доказа обезбеден со ПИМ, сега е храна за нас омаените учесници во реалити шоуто.

Кој ќе претпоставеше дека Македонија ( северна, источна јужна или западна) ќе биде најпопуларната земја по реалити шоуа.Токму поради тоа ниту едно друго реално шоу, неможе да се фати ниту за малиот прст на бројните реални шоуа во Македонија.Тој што ќе победи , ќе добие награда живеење во Европската унија, по можност Будимпешта.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде