At the 2019 Eurovision Song Contest Semi-final 2 dress rehearsal

Раководната структура на (С)МРТ заминала на Евровизија во Израел, едно 10 дена.

Смествување во Хотел со 5 ѕвезди и скромен дневен надомест од 100 евра.

Кој ги шиша тие што имаат побарувања од (С)МРТ.

И додека Тамара и авторскиот тим треперат на сцена.Овие другите се веселат што трошат народни пари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде