Ријана е подготвена да стане мајка. Тоа е она што пејачката го изјави во искрен разговор за нејзината нова врска со “Интервју магазин”.

На прашањето дали сака да биде мајка, таа вели: “Сонувам за тоа повеќе од што било во светот”.

За прв пат, пејачката зборува за нејзините чувства за арапскиот милијардер Хасан Џамил. Таа рече дека е вљубена, и обајцата имале сериозна врска. Но, таа не сакаше да каже дали планираат да направат свадба.

“Во последните неколку години дојдов до сфаќањето дека на човекот му е потребно време само за себе, бидејќи психичкото здравје зависи од тоа време. Ако не сте лично среќни, нема да бидете задоволни, правете ги работите што сакате да ги направите воопшто. Никогаш не сакав да работам со идејата да правам нешто рутински “, рече Ријана.

“Влегов во нова врска и тоа ми е важно. Морав да потрошам време за неа, да ги запрем работите за еден ден или два поради тоа. Сега во мојот календар има едно од оние П со лоша слава, што значи денови само за мене. Ова е ново. Ново и убаво “, вели таа.

Ријана не го крие фактот дека сега е тешко за неа да ја меша музиката со својот бизнис – за козметика и долна облека. Според нејзините зборови, и поради нејзините заложби, и Џамил и таа често се разделени, но на тој начин ја задржуваат својата страст.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде