Туристот го видел крадецот како ги украл парите од касата, додека продавачката гледала на друга страна и не се откажува додека не го натера да ги врати.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде