Збориме за промени за „метла“ но „мудрите“ навидум штипски играчи, двоецот Бочварски и Тушев веќе имаат свој кандидат кој наголемо го презентираат а ликот е ТОТАЛЕН АНОНИМУС.  Станува збор за Александар Кангалов, вработен во Општина Штип (секако по заслуга на “едно кошулниот“ Бочварски) мислејќи дека ќе ја имаат повторно во раце функцијата и партијата како ДООЕЛ друштво.

Драги господа Бочварски и Тушев ние не спиеме и не сме од вчера, Ви ја откривме играта која наголемо ја играте. На ШТИП не му е потребен АНОНИМУС за претседател на ОО, на Штип му е потребен претседател со име , презиме, афторитет и секако да знае да менаџира за разлика од Вас двајцата.

Проѕирни сте како стакло – „Џам Панчево“, така да немојте да бидете десна рака на ДПМНЕ и да и помагате како што тоа го направивте на претседателските избори со ЗАГУБА со преку 2000 гласови во градот бастион на СДСМ – ШТИП.

Секоја чест за Кангалов, ама остајте го човекот да си ги тера работите во општината и нека ти ги врши работите кои му ги даваш – (заповедуваш) , ВЕРУВАЈТЕ ДЕКА ГРЕШКА ВО ШТИП НЕ СМЕЕ ДА ИМА….

Само Бочварски и Тушев, знаат кој е Кангалов…

п.с Драги Деца Баже и Никола многу сте проѕизни, дури и „Мики Ли“ сфатил , знаете?!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде