Анела К. од Пожаревац стара само година дена починала откако проголтала отров за глувци, а девојчето со пенан на уста ја нашла мајката.

Девојчето се отруло со отров за глувци во понеделникот, но после 24 часа ја загуби битката за живот и почина.

19- годишната мајка раскажала дека го затекнала детето на подот и забележала дека не и е добро и веднаш ја однела во болница, но за жал лекарите не успеале да ја спасат.

-Никој не е виновен, бебето го изело отровот, но никој со сигурност не знае што се случило, сега ја спремаме за погреб, раскажала натажена бабата.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде