Runners participate in the Mud Run, a 10 kilometers obstacle course in Tel Aviv, Israel, Friday, March 29, 2019. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Во паркот Јаргон во Тел Авив е одржана трка низ кал во која учествуваа повеќе од 6.000 натпреварувачи.

На три калливи патеки, долги од 2, 5 и 10 километри натпреварувачите мораа да се изборат со 18 вештачки препреки.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде