Дали ликот кој што на Република Македонија, сега и на Република Северна Македонија е претседател барем на хартија Ѓорге Иванов ќе излезе со една нѐ пишман изјава и ќе соопшти ете како десет годишен „татко“ на нацијата, Врховен командант на државата и што уште не ќе излезе со една паметна работа да соопшто од она што ќе му го напишат од кабинет или од партијата и ќе остане запаметен како „ХЕРОЈ“ на десетата година од неговото владеење со истата. Дали Иванов го чува џокерот во џеб или ВМРО ДПМНЕ спрема да го „дигнат“ и те како Иванов пред заминување од претседателското столче со само еден збор А Б О Л И Ц И Ј А за веќе осудените за 27-ми Април каде искрени да бидеме паднаа сериозно високи казни и сериозно кривично дело….

Нашиот став како редакција е таков како што е и ЈАВНО го споделуваме со Вас читателите дека сепак Иванов ќе „изигра“ конечно една паметна работа во овие десет години стоејќи во место. Да имаше еден пишман потег кој после од нејасни причини го повлече, но ајде да видиме дали клучот за малку кревање на рејтинг на Силјановска – Давкова ќе има и од колегата им нејзин Иванов. Но овој пат да си стои на зборот и да не прави (пиши – бриши) изјави и донесување државнички одлуки.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде