Првата песна ќерката на Цеца Анастасија ја издаде во 2018-та собра само комплименти за целокупната музика, спот и текст. Втората, насловена како Ране, повторно е дело на нашиот композитор Дарко Димитров.

Дали Ви се допаѓа делото на Димитров и изведбата на Анастасија?

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде