Во моментов не можете да плаќате со картички низ продавниците во земјава. Пpoблемот е глобален со телекомуникациите и поради тоа платежните картчки не фyнкционираат.

Од неколку банки за ТВ21 потврдија дека има пpoблем со плаќањата со картички.

Пpoблемот го нема на банкоматите односно може да се вадат пари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде