“Славејчињата“ кои ја  направија песна за Влатко Илиевски  и кои со неа планирале да излезат на сцена за време на  Златна бубамара на популарноста ,биле одбиени од организаторите дознава Прес Центар…

Ваквите сознанија ги имавме уште пред да се одржи манифестацијата, кои се обистинија за време одржувањето на “Златна бубамара на популарноста“.

Наводно песната која ја снимиле децата од хорот на Славејче не му се вклопувала во сценариото на Ранко…

Ранко -, како сите балкански ѕвезди кои починаа изминатите години  Ви се вклопуваа во сценариото, па им посветувавте песна,и соодветна почит за нив?

За покојните балкански ѕвезди може , за Влатко  не може… Неговите пријатели и блиски, реагираа веднаш по одржувањето на приредбата.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде