Вонредна состојба во Русија каде се симнаа поларни мечки кои не се плашат од ништо, па луѓето бегаат и се заклучуваат дома.

Одлуката да се прогласи вонредна состојба е донесена на 9. февруари.

Тие не се плашеле од сирени, светла, како и автомобилите со кои ги бркале.

Забрането е пукање на нив.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде