Претседателот на Србија, Александар Вучиќ по “Сиктер бре“, а по денешната средба во Патријаршијата на СПЦ, на која се разговараше за косовската платформа, имаше уште почуден став.

Тој  цинично говореше што сакаат косовските политичари.Сакаат се` според Вучиќ, и тогаш тој сликовито праша:Што ви е бре луѓе, што се случува со Вас, дали сте здрави.

Некој е луд, кој ???

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Напишете коментар!
Ве молиме внесете го вашето име овде